lxcoach.uppsala.se en del av Uppsala kommun
Följ oss på: Facebook logga Twitter logga

HAR DU MATTEFRÅGOR?

Varje måndag - torsdag kan du chatta med coacher mellan klockan 17.00 - 20.00. De finns till för din skull och vill gärna svara på alla dina mattefrågor. En del coacher sitter även inloggade andra tider, de går att hitta under rubriken coacher online. Mattecoachningen har sommaruppehåll från juni till mitten av september och ett lite kortare uppehåll vid jul.

SÅ HÄR GÖR DU

För att få kontakt med våra mattecoacher behöver du antingen programmet Skype som är gratis att ladda ned, eller ett Konto på Facebook.

Direkt via hemsidan (kräver Skype på datorn):

1: Klicka på bilden på någon av coacherna som står som "online". Programmet startas då automatiskt och du hamnar i en chat med coachen.

2: Lägg gärna till coachen till dina kontakter i Skype!

Skype:

1. Logga in på Skype.

2. Lägg till mattecoach1@lxcoach.uppsala.se, 

mattecoach2@lxcoach.uppsala.se 

eller någon av de andra coacherna på din lista.

3: Högerklicka på coachens namn och välj "starta chat"

Mattecoach1 och Mattecoach2 finns alltid online måndag - torsdag 17-20.

Övriga tider kan det finnas andra coacher online. Du ser listan till höger, klicka på den coach du vill chatta med så öppnas skype.

Har du inte skype, klicka här.

Facebook:

Numera går det även att chatta med Mattecoach Ett och Mattecoach Två via facebook. Gå in på respektive sida och ställ din fråga i ett vanligt chatmeddelande för att få hjälp! Passa samtidigt gärna på att gilla varje sida, även själva huvudsidan för projektet

 

COACHER ONLINE

MSN